Meis Turizm - Yurtiçi &Yurtdışı Turları
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • THASSOS ADASI & SELANİK TURU
THASSOS ADASI & SELANİK TURU
  • KİŞİ BAŞI: 129,00 EUR
  • KONAKLAMA: 2 GÜN - 1 GECE
  • HAREKET TARİHLERİ: 13 Mayıs • 18 Temmuz • 15 Ağustos
  • KONAKLAMA YERİ:
  • BAŞLANGIÇ YERİ: AYVALIK
  • GÜZERGAHLAR:
    • 0541 741 1831 0266 312 4152
    • HEMEN TALEPTE BULUNUN SİZİ ARIYALIM

    THASSOS ADASI & SELANİK TURU Hakkında Genel Bilgiler

    YUNANİSTAN THASSOS ADASI - SELANİK

    KAVALA - GÜMÜLCİNE TURU

    2 GÜN - 1 GECE

    TUR TARİHLERİ

    1.TUR: 13.05.2025

    2. TUR: 18.07.2025

    3. TUR: 15.08.2025

    YOLA ÇIKIŞ
    Ayvalık' tan akşam saat 20:00’ da hareket ediyoruz. Ayvalık – Edremit - Çanakkale - Keşan yol güzergahı üzerinden İpsala Sınır Kapısına  geliyoruz.


  • GEZİLECEK YERLER: Selanik & Kavala & Gümilcine & Thassos Adası
  • TUR PROGRAMI ⤵


    1. Gün: YUNANİSTAN (Selanik & Kavala & Gümilcine)
    İpsala Sınır Kapısında Turumuz boyunca bizlerle birlikte olacak Rehberimizle buluşup, Gümrük İşlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gümrük işlemleri sonrasında vereceğimiz Free Shop’ daki molamızın ardından Kipi Gümrük Kapısından Yunanistan’ a giriş yapıyoruz. Buradaki Pasaport kontrolünden sonra, Meşhur Kavala kurabiyesi Anastasia dinlenme tesisinde kahvaltı molası veriyoruz (ekstra), dileyen misafirlerimiz Kavala kurabiyesi tadımı yapabilir. Otobüsümüze binip Kavala’ ya doğru hareket ediyoruz. Kavala' ya vardıktan sonra Kavala' da şehir limanını ve sahilini, Pargalı İbrahim Paşa Camii, Kanuni Sultan Süleyman'ın yaptırdığı Su Kemerini, İmarethaneyi, Kavalalı Mehmet Ali Paşanın evini ve heykelini görüyoruz. Kamara, Rotonda (Hortacı Süleyman Efendi) Camii, Bey Hamamı, Hamza Bey Camii, Bedesten, Venizelos Heykeli ve Meydan’ı geziyor, tek tek rehberimizden tarihlerini zevkle ve ilgiyle dinliyoruz. Daha sonra Selanik’in ünlü Aristoteles Meydanı’nda belirlenen saatte buluşmak üzere serbest zaman veriyoruz. Tekrar bir araya geldikten sonra Öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası ise sahilden yaya olarak Beyaz Kule ’ye gidiyoruz. Kanuni Sultan Süleyman döneminde yapılan, Osmanlılar tarafından Kale, Garnizon ve Hapishane olarak da kullanılan, günümüzde ise Selanik’in simgesi haline gelen BeyazKule, 1912 Balkan savaşlarında Yunanlıların eline geçmiş ve de sembolik bir vaftiz uygulaması olarak beyaza boyanmıştır. Ancak zamanla kule eski rengine dönmüştür. Selanik gezimizi Ulu Önder ATATÜRK’ ün doğduğu evi ziyaret ederek sonlandırıyoruz. Akşam yapacağımız Yunan taverna gecesine kadar dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz.(extra)
    2. Gün: THASSOS ADASI

    Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında otobüsümüze yerleşip Keramoti Limanı’ndan Thassos Adası’na geçiyoruz. Burada misafirlerimizle birlikte adanın en güzel köylerinden biri olan Panagia Köyü’ne gidiyoruz. Bembeyaz evleri, duvarları sarmış çiçekleri, mavi detaylarla süslenmiş yeşil bir manzarası olan bu köyü birlikte gezeceğiz. Bu gezimizin ardından Thassos’un en ünlü plajlarından olan GOLDEN BEACH’e doğru gidiyoruz. Bu muhteşem plajda sizlere deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Sonrasında Gümülcine, Dedeağaç yol güzergâhı üzerinden Kipi Gümrük Kapısına varıp freeshop molasından sonra İpsala Sınır Kapısı'na geçiyoruz. Gümrük kontrollerimizin ve freeshop alışverişinin ardından Türkiye' ye giriş yapıp, Çanakkale yolu üzerinden Ayvalık’a dönüş yapıyoruz.

    ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 129€

    TEK KİŞİLİK ODA: 149 €

    Fiyata Dahil Olan Hizmetler


    • Ulaşım Bedeli               
    • Rehberlik Hizmetleri     
    • Thassos Adası Feribot Bileti
    • Selanik’te oda kahvaltı Otelde Konaklama                               
    • Meis Turizm Güvencesi
    • Mesleki Sorumluluk Sigortası

    Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


    • Öğle Yemekleri
    • Yemeklerdeki İçecekler     
    • Selanik’ Teki Taverna Gecesi
    • Müze & Ören Giriş Ücretleri
    • Yurtdışı Çıkış Harcı 710 tl     
    • Schengen Vize Ücreti 180 €
    • 65 Yaş ve Üzeri Zorunlu Sigorta Prim Farkı  
    • Kişisel Harcamalar
    • Otel Vergisi
       

    Fiyatlar

    Tur Fiyatları
    TarihMüsaitlikİki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    Single2. ÇocukTaksitler
    13.05.2025Müsait129,00 €149,00 €129,00 €0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    Taksitler »
    18.07.2025Müsait129,00 €149,00 €129,00 €0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    Taksitler »
    15.08.2025Müsait129,00 €149,00 €129,00 €0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    0 - 3 Yaş 60,00 €
    7 - 11 Yaş 95,00 €
    Taksitler »

    Ek Bilgiler

    GEZMEK, GEZDİRMESİNİ BİLENLERLE GÜZELDİR….

    GENEL ŞARTLAR / BİLGİLENDİRMELER

    **Rehberimiz, hava, yol koşulları gibi gezinin seyrini etkileyebilecek durumları göz önünde bulundurarak, tüm ziyaretleri gerçekleştirmek koşuluyla programda ve güzergâhlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    **Fiziki koşulların bir ziyaretin gerçekleşmesini imkânsız hale getirmesi durumunda (yol, hava durumu, doğal afet v.b.) bu ziyaretin gerçekleşmemesi sebebi ile acentemiz sorumlu tutulamaz.

    **Meis Turizm, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi Meis Turizm’in sorumluluğunda değildir.

    **Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.

    ** Cep telefonlarınızı yurtdışında kullanabilmek için Türkiye'den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını hat firmanızdan kontrol ediniz.

    **İlk rezervasyon esnasında kişi başı 150,00 € kaparo ödemesi ile ön kayıt yaptırıp bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

    **Çocuk indirimleri, 2 yetişkin ile birlikte katılım ve konaklama durumunda geçerli olmaktadır.

    **3 kişi konaklama seçenekleri ile ilgili otel - oda müsaitliği doğrultusunda rezervasyon alınacaktır. 3 kişi – tek oda olarak katılmayı planlayan misafirlerimiz bu doğrultuda bilgilendirilecektir.

    ** Hava şartlarından dolayı gerçekleştirilemeyen feribot seferlerinden Meis Turizm sorumlu tutulamaz.

    **Ayvalık’tan çıkış saatleri grubumuzun yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.

    İptal Şartları

    Vize Bilgileri

    Birde Bu Turlara Bakın

    MİDİLLİ ADASI HER CUMA 3 GÜN 2 GECE
    3 GÜN 2 GECE 25.04.2025
    MİDİLLİ ADASI HER CUMA 3 GÜN 2 GECE
    209,00 EUR Kişi Başı

    HER CUMA ÇIKIŞLI MERKEZ & GERA & AGIASOS Sabah saat 08:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde buluşup, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.

    MİDİLLİ ADASI GÜNÜBİRLİK MERKEZ JUMBO LIDL MARKET
    25.04.2025
    MİDİLLİ ADASI GÜNÜBİRLİK MERKEZ JUMBO LIDL MARKET
    65,00 EUR Kişi Başı

    HER ÇARŞAMBA – CUMA - CUMARTESİ Sabah saat 08:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde buluşup, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.

    MİDİLLİ ADASI HER CUMARTESİ 2 GÜN 1 GECE
    2 GÜN 1 GECE 26.04.2025
    MİDİLLİ ADASI HER CUMARTESİ 2 GÜN 1 GECE
    149,00 EUR Kişi Başı

    HER CUMARTESİ ÇIKIŞLI Sabah saat 08:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde buluşup, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz.

    MİDİLLİ ADASI HER ÇARŞAMBA 3 GÜN 2 GECE JUMBO - LIDL FARKI İLE
    3 GÜN - 2 GECE 30.04.2025
    MİDİLLİ ADASI HER ÇARŞAMBA 3 GÜN 2 GECE JUMBO - LIDL FARKI İLE
    209,00 EUR Kişi Başı

    HER ÇARŞAMBA (MERKEZ & GERA & AGIASOS ) Sabah saat 08:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde buluşup, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.

    BALKAN TURLARI 2025
    9 GÜN & 7 GECE 01.05.2025
    BALKAN TURLARI 2025
    649,00 EUR Kişi Başı

    Akşam saat 21:00 da, yol güzergahımızdan yolcularımızla buluştuktan sonra Çanakkale yol güzergahı üzerinden Keşan’ da bulunan İpsala Sınır Kapısına varıyoruz. (320 km) Türkiye İpsala sınır kapısındaki gümrük işlemlerimizin ardından, Yunanistan’ a girişimizi gerçekleştiriyoruz.

    1 MAYISA ÖZEL 2 GÜN 1 GECE MİDİLLİ TURU
    2 GÜN - 1 GECE 01.05.2025
    1 MAYISA ÖZEL 2 GÜN 1 GECE MİDİLLİ TURU
    149,00 EUR Kişi Başı

    Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09

    HER CUMA MİDİLLİ ADASI 3 GÜN 2 GECE THEOFİLOS SUPERIOR HOTEL
    3 GÜN - 2 GECE 02.05.2025
    HER CUMA MİDİLLİ ADASI 3 GÜN 2 GECE THEOFİLOS SUPERIOR HOTEL
    199,00 EUR Kişi Başı

    Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz.

    MİDİLLİ ADASI GÜNÜBİRLİK PETRA MOLYVOS MANDAMADOS TURU
    GÜNÜBİRLİK 03.05.2025
    MİDİLLİ ADASI GÜNÜBİRLİK PETRA MOLYVOS MANDAMADOS TURU
    70,00 EUR Kişi Başı

    HER GÜN ÇIKIŞLI Saat 08:00 da Ayvalık gümrüğünde buluşuyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından saat 09:00 civarında Midilli’ ye hareket ediyoruz. Yaklaşık 45 dakikalık yolculuğumuzu Ege Denizinin kucağında geçiriyoruz.

    2 GÜN 1 GECE SAKIZ ADASI TURU
    2 GÜN - 1 GECE 03.05.2025
    2 GÜN 1 GECE SAKIZ ADASI TURU
    199,00 EUR Kişi Başı

    CUMARTESİ (Şehir merkezi –Kuzey Ada turu ) Sabaha karşı 04:00’ de Ayvalık’ dan hareket ediyoruz. Yolda vereceğimiz dinlenme molasının ardından sabah saatlerinde Çeşme’ ye varıyoruz. Çeşmede kahvaltımızı yapıp, saat 08:30 ‘da Çeşme gümrük limanı girişindeki TURYOL check-in ofisinde işlemlerimizi yapıyoruz. Pasaport

    KOS & KALIMNOS ADASI TURU
    3 GÜN - 2 GECE 16.05.2025
    KOS & KALIMNOS ADASI TURU
    300,00 EUR Kişi Başı

    Gece saat 23.50’de Ayvalık dan hareket ediyoruz. Şakran’da ki molamızın ardından, İzmir, Aydın ve Muğla yol güzergahı üzerinden uygun bir yerde kahvaltı molamızı veriyoruz. Bodrum limanına ulaşıyoruz.

    Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie)
    Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    Anladım

    DÜNYANIN EN İYİ VE EN BÜYÜK HAVA YOLU FİRMALARI BİLETLERİ "MEİS TURİZM'DE"
    Artık o firmada şu firmada bilet arayıp zaman kaybetmeyin hemen biletinizi bizden alın...